Üniversitemiz Yöneticilerine Yönetim Sanatı eğitimi

Süleyman Demirel Üniversitesi Liderlik Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Personel Daire Başkanlığı destekleriyle üniversitemizde görev yapan akademik Birim yöneticilerine yönelik liderlik eğitimi gerçekleştirildi.

Üniversitemizde gerçekleştirilen anket ve saha çalışmaları ile akademik birim yöneticilerinin görüş ve önerileri neticesinde Liderlik Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından bu yıl 13 adet eğitim planlanmıştır.

Anılan süreç neticesinde planlanan programlardan biri de 20 mayıs 2024 tarihinde Prof. Dr. Nurullah Genç'in katılımıyla Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü Konferans Salonunda gerçekleşmiştir.

Üniversitemiz akademisyenleri tarafından geniş katılım sağlanan "Yönetim Sanatı" konulu eğitimde Prof. Dr. Nurullah Genç, Üniversitemizde görev yapan akademik yöneticilere etkili liderlik ve yönetimde etkili iletişim dili hakkında bilgilendirmeler yaptı. Genç, ayrıca yönetimin sanat yanına değinerek liderlerin çalışma arkadaşlarını yalnızca iş arkadaşı olarak görmemeleri gerektiğini aynı zamanda onların duygu dünyalarına da eğilerek önce sevgi ve saygı kazanmalarının önemine değindi.